• Ons Kindcentrum Sint Ludgerus
  • Lekker buiten sporten!

Ons Kindcentrum Sint Ludgerus

Lekker buiten sporten!

WIE ZIJN WIJ?

In ons kindcentrum bieden we peuteropvang aan en buitenschoolse opvang.
Onze pedagogisch medewerker is Petra Bekkema. Zij is op onze locatie verantwoordelijk voor de opvang.
Peuteropvang:
Alle kinderen van 2 en 3 jaar zijn van harte welkom bij onze peuteropvang. Opvang en onderwijs vormen in ons kindcentrum één geheel. Onze peuters hebben binnen de kleuterbouw een eigen ruimte. Tijdens een aantal momenten zijn ze samen met de kleuters. In hun eigen tempo kiezen zij voor uitdaging en ontwikkeling in de speel-leerhoeken. 
Jonge kinderen leren al spelend en ontdekkend. In dat spel herkennen we het unieke kind. De kinderen ontmoeten elkaar en gaan samen op ontdekkingstocht; worden creatief uitgedaagd en ontwikkelen fantasie. Hun woordenschat wordt verrijkt door samen te spelen en te communiceren. Opvang en onderwijs vormen één geheel en zorgen ervoor dat de kinderen vloeiend doorstromen van peuter naar kleuter en van daaruit naar groep 8.

Buitenschoolse opvang:
Bij de BSO bieden we kinderen van 4 tot 13 jaar de mogelijkheid om in een betekenisvolle omgeving te ontspannen, te spelen met elkaar en deel te nemen aan een uitgebreid aanbod aan activiteiten.
Door de integrale aanpak binnen en buiten schooltijd en het aanbieden van gezamenlijke activiteiten en projecten, vergroten we de verbinding met de eigen omgeving van het kind. We houden daarbij rekening met de leeftijd en de individuele behoeften. In de vakanties maken we het extra gezellig met een leuk Vakantie Zotheid programma.

Informatie en aanmelding kan via:
www.eigen-en-wijzer.nl  tel: 035-5826035

Sint Ludgerusschool     Weverswei 4a, 8711 GP Workum     t 0515- 54 25 53